Oryginalne przepisy Kasi

sobota, 23 lutego 2013

Mięso - cielęcina


Autor: Oryginalne przepisy Kasi 11:15 19:10

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Nowszy post Starszy post Strona główna
Subskrybuj: Komentarze do posta (Atom)

O mnie

Moje zdjęcie
Oryginalne przepisy Kasi
Gdańsk, Poland
Wyświetl mój pełny profil

Translate

Archiwum bloga

  • ►  2015 (5)
    • ►  sierpnia (1)
    • ►  lutego (3)
    • ►  stycznia (1)
  • ►  2014 (52)
    • ►  grudnia (10)
    • ►  listopada (6)
    • ►  września (3)
    • ►  sierpnia (5)
    • ►  lipca (2)
    • ►  czerwca (4)
    • ►  maja (4)
    • ►  kwietnia (4)
    • ►  marca (4)
    • ►  lutego (5)
    • ►  stycznia (5)
  • ▼  2013 (43)
    • ►  grudnia (2)
    • ►  listopada (1)
    • ►  sierpnia (1)
    • ►  lipca (2)
    • ►  czerwca (8)
    • ►  maja (4)
    • ►  kwietnia (4)
    • ►  marca (6)
    • ▼  lutego (15)
      • Mięso - dziczyzna i królik
      • Mięso - jagnięcina
      • Mięso - cielęcina
      • Mięso - wołowina
      • Mięso - schab
      • Mięso - drób
      • Mięsko - wieprzowe
      • Placek guma
      • Babeczki z płynną czekoladą
      • Kapusta kiszona z cieciorką i nie tylko
      • Babeczki od serca
      • Pijany tort czekoladowy
      • Tort - imieninowy koszyk
      • Kolorowe babeczki
      • Tort na Walentynki

Popularne posty

  • Owerlok OM-5580
    Mój kolejny zakup nowego sprzętu :) Mam już na stanie owerlok 5 nitkowy ma dużo bardzo fajnych funkcji :) Ten owerlok 4 nitkowy jest tylko d...
  • Mięso - cielęcina
  • Więcej o owerloku OM-5580
    Instrukcja obsługi jest czarno-biała, ale można ją ubarwić. ...
  • Mięso - wołowina
  • Tort na Walentynki
    Ciasto: 4 jajka 250g mąki 250g cukru 2 łyżeczki proszku do pieczenia 4 łyżki oleju aromat cytrynowy Białka ubić z cukrem, następnie doda...
  • Ciasto zebra z bitą śmietaną
    Ciasto jasne: 4 jajka 250 g cukru 2 łyżeczki proszku do pieczenia 500 g mąki zapach pomarańczowy (2 - 3 krople) 125 ml oleju ...
  • Dekoracje na torty i nie tylko
    Składniki: 2 łyżeczki zimnej wody 2 łyżeczki żelatyny 65 ml płynnej glukozy 2 łyżeczki gliceryny (o...
  • Tort - imieninowy koszyk
    Ciasto: 5 jajek 200 g mąki 200 g cukru 2 łyżeczki proszku do pieczenia 4 łyżki oleju napar z kawy (w zależność jak mocno ...
  • Mięso - dziczyzna i królik
    Mięso dziczyzny ma odmienny i specjalny smak i zapach. Jest ono chude i dlatego szpikuje się go zwykłą słoniną. Wymaga ono dobrego s...
  • Salceson cebulkowy BEZ chemii
    Cdn.
Motyw Prosty. Obsługiwane przez usługę Blogger.